Απόστολος Λύτρας: Στη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού!

Απόστολος Λύτρας: Στη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού!

Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, οδηγείται με αυτοκίνητο της Ελληνικής Αστυνομίας ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024. Σε βάρος του Απόστολου Λύτρα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης καθώς σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε με την σύζυγο του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Εκεί ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο πιλότος από τα Γλυκά Νερά!

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του για παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Ο γνωστός δικηγόρος έφτασε με περιπολικό στον Κορυδάλλο. Την πρώτη ημέρα θα τοποθετηθεί σε ειδικό κελί για νεοεισερχόμενους στις φυλακές, όπου εκεί αναμένεται να του πάρουν προσωπική συνέντευξη. Εκεί θα μείνει μέχρι να καθοριστεί σε ποιο κελί θα κρατηθεί.

Από εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Αλέξανδρου Καλαφάτη στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, πιθανώς θα μεταφερθεί στην ΣΤ’ πτέρυγα, γνωστή και ως VIP πτέρυγα, για λόγους ασφαλείας, λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που έχει πάρει η υπόθεση.

Επίσης, αναμένεται να ληφθούν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας ενώ θα επιτηρείται τουλάχιστον τα πρώτα εικοσιτετράωρα, τηρώντας έτσι το πρωτόκολλο.

Στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού έχουν φιλοξενηθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο γυναικοκτόνος των Γλυκών Νερών και άλλοι δράστες πολύκροτων υποθέσεων.

Ο γνωστός ποινικολόγος θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι να αρχίσει η εκδίκαση της υπόθεσής του, για ξυλοδαρμό της συζύγου του.